Desperate houswives!

Nästa vecka på tisdag kl 21:00 börjar Desperate Houswives! Måste se världens bästa serie!
och nu får man entligen reda på vem mike kysser på sitt bröllop är det katherin eller Susan?? Så nyfiken är jag!


Update

Dagen har varit underbar som vanligt! förutom att har sjukt damp på min lärare men hon kan inte förstöra min dag. sen hände värsta roliga saken jag och bea blev intervjuade om speedwayn imorn haha vad vi skämmer ut oss ibland så nu har vi varit med på radio med haha.. idag ska jag inte göra mycket alla men ska äta mycket Popcorn!



Bjuder på denna Bilden för jag älskar att ha kul!

Godmorgon!

Heej idaag vaknade jag så sjukt försent fast hann endå fiixa mig rätt bra tycker jag! och Idaag så kom Min Ängel Bea på morgonen med utan henne hade jag missat bussen för hon stresade mig som var bra Tack för det Bea. och nu är jag i underbara skolan och jobbar duktigt!
puss puss

Sova?

heej dagen har varit regning idaag allt man kan säga haha sen har jag varit sjukt trött så inte gjort så mycket var hos mamma lite sen har jag varit ute med Klara och Bea en sväng helt underbart kalt asså så vi drog hem till marcus en sväng och kollade idol jag trött som jag var somnade nästan i beas knä men nu ska jag nog kanske sova? skola och allt imorn ju!
natti natti!

Erica hissar!

Jag Hissar Anton Virtanen för att han har sjukt grym stil kolla bara han fick ju vara model för Dagens outfit så nu hissar vi han!


Dagens Outfit!

Asså så jävla snyggt! varför börjar inte alla klä sig såhär?

Erica Dissar!

Jag dissar Hv71 bara för jag hatar dom och dom är fula och suger!

Erica Hissar

Jag Hissar FRÖLUNDA för det är det bästa laget och jag älskar dom!

Fredaag igen!

heej nu är det fredag igen gött! har varit på min praktik nu stresigt som bara den så nu är lilla erica tröt och tror att jag ska sova lite sen blir det ju städa rummet! haha senare så kommer också Bea och Jasse hem till mig ska nog dra på fest om vi orkar är ju hur tröt som helst. Och igår gick det ju bra för Frölunda men det visste vi ju redan Frölunda är ju det bästa laget! men nu ska jag sova lite puss!


Hockey!

Frölunda-Modo ikväll vid 19:00! asså alla vet ju redan att frölunda är det bästa laget i sverige! Och i år blir vi Svenska Mästare! FRÖLUNDA ÄR BÄST<3

leka snart med jasminka & Bea

Så nu ska jag snart städa lite på mitt rum Tröökigt men sånt som måste göras! Sen blir det fixa sig lite sen blir det iväg till AIF vid 8 tiden och kolla lite när Bea och Jasminka tränar sen ska jag och jasminka& Bea leka Vet inte rikigt vad vi ska göra en men alltid roligt med mina änglar<3

Sex And The City 2:D

Neej Nu ska det komma en 2a med asså älskar sex and the city så mycket! Samantha är ju helt klart bäst asså man ser lite av sig själv i henne haha. men jag ska lätt på premiären i göterborg den 28 Maj!

Erica Hissar!

Jag hissar ÖIS även Fast ni ligger längst ner så är ni alltid Bäst i mina ögon! HEJA ÖIS!

Jag Hissar Popcorn! Asså finns inget bättre kan äta hur mycket som helst och man blir inte tjock av det häller!

MUUMMS!

Kvällen!

Heej, Igår kväll var super bra asså! först var det fiix hos mig sen var det vidare till Ss vi var i någon lokal någonstans kommer inte ihåg vart.. ganska mycke trevligt folk aa kvällen var toppen asså! förutom att jag tappade min ena sko asså sånt ska inte hända haha!
lite bilder!








Bjuder på den bilden!

Idag är Erica trött!

Heej. asså jag har verkligen varit trött hela dagen, jag har bara sutit i soffan sen jag kom hem det är ganska många timmar SKANDAL! vill bara sova hihi och orkar verkligen inte praktiken imorn vill vara ledig, aja efter praktiken ska ju lilla jag till Göterborg och shoppa, sen kommer jag ju hem på lördag igen då blir det fest! Men nu ska jag snart ut med Bea och Jasminka dom gör säkert så jag blir pigg får man hoppas! vet inte riktigt vad vi ska göra en finns ju verkligen så mycket att göra här men vi har iaf alltid kul endå!
Puss puss

För att ni betyder så sjukt mycket!<3

Torsdag!

Heej oj vad kalt det är nu! kändes som ice age när jag skulle gå till bussen. Men fy vad tröt jag är idag orkar verkligen inte göra nått på lektionerna måste börja gå lägga mig i tid! Så tror jag ska bara sova när jag kommer hem sen, kanske drar ut en snabbis får se lite vad som händer!


To the world, you may be just one person...

But to one person, you might just be the world.


Onsdag

Så dagen började med sovmorgon härligt! Dagen var ganska så lugn med hade bara två lektioner. sen när jag kom hem åt jag snabt och sen iväg till barngympan som jag och bea tar hand om, Det var rätt så roligt men en unge fick näsblod idag så fick det överhela mig nästan kanske inte världens mysigaste men sånt händer la. sen efter det så kom klara ut en sväng med mig och Bea snackade lite och så. sen blev det hem igen! och nu sitter jag o äter popkorn kite tjockis får man vara ibland!
pusspuss


Dagens Outfit!


Kolla

Mamma vissade mig denna och tårana bara ran från båda ni borde kolla den är jätte fiin<3
tänk att en sån liten grej kan göra så mycket<3

Glöm inte att berätta till dina älskade hur mycket dom verkligen betyder!

Update

Heej dagen har varit ganska bra! var ju på stallet innan så fridfullt där! och härligt var det att komma upp på en häst igen! sen hade dom fått nya katungar så sjukt gulliga asså tjatar på mamma hela tiden har redan valt den jag vill ha haha:P när jag kom hem så duschade jag sen drog jag ut med sötnos Klara! träffade bea och lisa med gjorde vi hihi
och på torsdag ska klara nanna hos mig mysigt(A)
pusspuss

Vill ha så sjukt söt är den!

Tisdag!

Heej Idag försov jag mig igen! missade nästan bussen men tur för mig att jag inte gjorde det. Dagen har varit så soft idag inte så många lektioner alls! sen efter skolan ska jag hem o sova lite sen blir det iväg till stallet länge sen jag var där nu så det ska bli roligt! Sen senare på kvällen blir det nog dra hem till Klara och färga hennes hår brunt tro jag hon ville ha haha asså alla vill ju se ut som mig asså! neea skojade bara haha men få se om jag hinner hem till henne.
Puss puss


Vill bara säga att när mitt hår är platt så älskar jag det! kolla vad långt
det har blivet asså! kanske ska färga det mörkare vet inte en får se vad
lilla jag bestämmer mig för!

Dagens Outfit!


Lite mysigt och sött

Sova?

Fy vaad trött jag är kanske ska sova? klockan är ju bara halv 10! så ska nog kolla lite tv sen blr det att krypa ner i min säng och drömma mig bort<3

Update

Så nu har jag presis varit hos min Mamma hjälpte henne få det lite fint i lägenheten och så det blir ju riktigt snyggt! jag bea o jasse drev med henne igår. att vi skulle sova där varje helg haha eller drev vi ens? ja såklart ska mamma skämma bort lilla jag så hon hade köpt lite saker från göterborg, sen gick vi och köpte nya leggings till mig du det behövdes verkligen.. Nu ska jag snart äta och sen blir det kanske ut en sväng med Bea om jag orkar.
puss puss

Lite hårsaker från     leggings från lindex!                                                        
Glitter!  




Dagens Outfit!
Enkel men Söt!





Måndag!

Heeej! idaag väkte söta Bea mig för jag kan verkligen inte vakns på morgonen helt död var jag! sen så åt vi lite frukost som jag aldrig hinner annars..nu sitter jag iaf i skolan och arbetar med historia inte så jätte roligt:/ sen efter skolan blir det hem till mamma lite! sen blir det ut med sötisarna på kvällen! och Idaag fyller ju heffan år med Stort Grattis till han!:D
puss puss

Update

Heeej nu har kommit hem med bea som ska nanna hos mig inatt grrr. vi har varit och hjälpt min mamma flyta med jasminka också. och nu ska jag o bea äta lite sen blir det äppelpaj och chips till efterrätt kan det bli mycket bättre eller! Annars har det la inte hänt så mycket mera idaag. tror jag och Bea ska kolla skärk film sen får se om vi vågar jag är ju mörkrädd till max haha:P aja nu ska vi börja lagga mat! pusspuss

Jag hissar!

att Bea och klara har kommit hem wiiiho!

Eva Longoria Parker så jävla snygg är hon, min förebild asså!



Jag Dissar!

Jag Dissar bilddagboken asså seriöst! finns det nått tråkigare? och endå så har jag det haha men jag dissar Bdb endå!


Jag Dissar kackerlackor! varför finns dom finns inget som är äckligare! jag är så rädd för dom blä!
vill inte ens ha en bild på dom äckliga sakerna på min blogg!




Söndag

gårdagen var helt okej jag o tjejerna var hemma hos mig o hade förkrök ett tag sen skulle vi ju vidare till folkan där vi träffade massa folk med inte så roligt var det sen följde jag jasminka hela vägen hem och det är jävligt långt sen på vägen hem till mig börjar det regna TACK för den! slutet av kvällen var ju inte skit lyckat haha, idag ska jag inte göra så mycket ska nog sova lite ganska så tröt, sen har ju Bea O Klara kommit hem entligen! asså har saknat dom så sjukt mycket längtar tills jag får se mina gullungar sen hihihihi(A)
pusspuss

Lördag

haaj igår gjorde vi inte så mkt alls Jag, johanna och Ida var i gvd lite och kollade hockey! Sen så kom roffe och Alle så vi åkte runt lite med dom OMG säger jag bara vilken music haha faast det var ju inte deras bil sa dom men jag o johanna fick iaf några skratt. Sen blev jag o johanna trötta och skulle igentligen åka hem fast hamnade hemma hos marcus där Amanda och mikkan var med. haha där göttade vi oss och åt mycket chips! sen blev murcus lite hungrig så vi gick til zinos som Mikkan döpte om chinos hahahhaha så jävla gullig! idaag händer det ju inte så mycket heller. förutom att Mamma kommer hit hihi hon ska ju köpa ny lägenhet här som hon ska vara 2 dagar i veckan sen åker hon till gbg igeen:( Sen blir det träffa min sötnos jasminka hihi<3
puss puss

Fredag!

Så dagen har varit super enligt mig haha! idag kom jag till skolan för jasminkas skull idag igen! det var ganska så roligt haha vi var lite med Elvis och alexander. sen flummade vi bara runt och drev med folk som vanligt! asså jasminka du är så roliig haha även fast vi totalt gör bort oss ibland haha! ikväll vet jag inte riktigt vad som händer blir nog bara softa med dom bästaste!


<3


Godnatt!

idag drog jag o jasse o några till och kollade handboll fy faan det var rätt kul kan man ju inte tro men med roligt folk kan allt gå haha! sen drog vi en stund te carlo och softade där var med härligt folk som vanligt men nu ska jag sova! ledig imorn med som är gött! och hoppas på att man får vara hemma om nu inte jasse tvingar en att komma till skolan haha:P


Min Och jasminkas LÅT!

haha

Fem frågor om förhållanden;

är du singel? - aoo;)
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - vet inte
hur  många har du varit kär i? - vet ej
är du kär just nu? - Aa

Tio frågor om dig själv;

namn? -
Erica
när fyller du år? - 13 juni
några piercingar? - aoo
vad har du på dig just nu? - fina kläder så klart
vilken årstid är bäst? - sommar
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - att vakna upp jämte nån man tycker om
vad tycker du mest om hos dig själv? - mina ögon

10 frågor om dina vänner;

vem vet mest om dig? - bea o jasse tro jag:P

vem är den roligaste av dina vänner? - många:P
vem är snyggast av dina vänner?- alla e snygga
vem är mest partyprisse? - hahahaha alla
vem av dina vänner är mest 'evil'? - jasminka lätt;)<3

10 Frågor om din familj;

vem står dig närmast? - Mamma
har du bra kontakt med båda dina föräldrar?- hmm typ
vem är farligast i din familj? - jag hihihi akta så jag inte bits;)
vem ser roligast ut i din familj? - ingen:P
vem är coolast? - jag typ hallå:P

har ni något husdjur? - Aa två katter å en sötnos hund!
vem har du mest gemensamt med? - mammsen
vem står för underhållningen? - pappa
vem sover du oftast med? - va?
roligaste kvällen med familjemedlem? - vet inte


10 frågor om idag;

vad har du gjort?
skolan, och så typ
har du varit glad idag? - Aa faktist
har du varit ledsen idag? - lite:/
har du gjort något bra idag? Aaa trodde jag ja!
vad ska du göra nu?- svara på denna frågan
har du gjort något dåligt idag? - alltid
vad har du ätit idag? - chips
har du duschat idag? - aa
är du trött nu? - aa
vad händer övermorgon? - vet man aldrig
Går du i skolan? - aa
Har du varit i skolan idag? - a
Annat;
Hur mår du just nu? -
bra tror jag
Har du piercat dig? - jaao
Annat ?


Telefon/mobil;
Vem ringde dig senast? - Jasminka

Vem ringde du senast? - mammsen
Vem sms:a till dig senast? - Senada
Vem sms:a du till senast? - Senada



Övrigt;
Är du hungrig nu? - aa haha
Vad är klockan nu just nu? - 18:14
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? -
facebook, bdb, bloggen och msn
Familj;
Hur länge sen var det du träffa din mamma? -
några veckor sen:(
Hur länge sen var det du träffa din pappa? - i morse

Sport;

Går du på någon sport? -ne
I så fall, vilken/vilka? -
Trivs du med den sporten? -

Tycker du att den sporten är rolig? -
Gör den sporten dig glad när du håller på med den? -

Övrigt;

Gillar du punk? - nej!
Har du sminkat dig idag? ja
Isåfall, vad för smink? puder maskara, läpglans
Vad har du på dig för trosor/kalsonger just nu? - rosa hotpants ofcouse
Hur ser de ut? - ovanligt sexiga;)
Vad har du för bh på dig just nu? rosa spets hihi
Hur ser den ut? rosa spets!
Musik; pitbull-hotel room

Lyssnar du på musik just nu? - yes
I så fall, vilken låt för tillfället? -
den jag skrev nyss
Vad gillar du för musik? - typ allt möjligt


Kläder;

Har du fler än 4 linnen? -
ja
Har du fler än 3 jeans? - ja
Har du fler än 5 tröjor? - ja
Har du en vit bh? - ja
Har du en svart bh? - ja


Smink o hår;
Använder du mascara? -
ja
Använder du Wax? - ne
Använder du ögonskugga? - på fest
Använder du kajal? - på fest
Använder du hårspray? - ja
Använder du volymspray? - ibland
Använder du mousse? - ibland
Använder du deodorant? - ja
Använder du skinspray? - nej
Använder du parfym? - ja
Använder du läppglans/läppstift? - aa
Använder du brunkräm/foundation? ibland inte ofta
Använder du rouge? - yeep händer
Uppsatt hår eller hängande? - hängande
Plattar/lockar du håret varje dag? - platar aa lockar behöver jag ju inte
Duschar du varje dag? - ja
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - ne ibland


Kärlek;

Är du kär just nu? - aa
Har du kysst någon idag? - ne
Har du ett förhållande? - ne
När går gränsen vid otrohet? - puss på munnen
Är du romantisk? - klart jag e de
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - måste inte svara om jag inte vill!

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - aao
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - min första jag tog seriöst jocke
Hur länge höll det? - 2 år å nått
Hur länge var ditt kortaste? - förhållande? kanske en månad vad vet ja :o
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - vet inte faktist
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nee!
Är du en bra pojk/flickvän? - Aaa om killen behandlar mig med respekt
Vem sov du senast bredvid? - Bea troo jag inte så säker på de;P


Onsadag!

Heej idag försov jag mig igen hihi så typiskt! Annars har dagen var helt super bra hittils! fick praktik på hotel åsen som är bra och dagen har bara blivet bättre Så idag är Erica Happy Face! Nu sitter jag på lektion ganska roligt faktist hihi och idaag får entligen Jasminka vänta tills jag slutar brukar alltid vara tvärtom annars men inte idag haha! Sen när jag kommer hem ska jag städa mitt rum lite sen blire kolla när Ida spelar match dock inte så roligt att kolla handboll, Men när Ida är på planen så blir det roligare!
Puss Puss

Update

Hello direkt när jag kom hem från skolan så slängde jag mig i soffan och där låg jag o kollade tv till klockan var typ sju haha sen gick jag o kollade handboll sån tränings match Ask mot Cyrus med Ida.
Du handboll är så jävla tråkigt o kolla på dom bara springer fram o tbx asså fattar inte haha, jag har faktist själv spelat handboll ett tag när jag borde i Göterborg men trötnade ganska snabt! Ida var iaf hur goo som helst att vaa med hon får alltid en o skratta asså vi har sån sjuk humor så det är inte sant! Men nu ska jag nog ta och sova så jag inte försover mig imorn igen.
Puss Puss
Jag på handbollen tyckte inte det var så kul att kolla på när dom sprang fram o tbx:P
Jag på handbollen tyckte inte det var så kul när dom sprang fram o tbx:P

Onsdag!

Hello dagen har varit ganska soft idaag:P förutom att jag vaknade jävligt försent och inte hann inte fixa mig ett skit! men nu sitter jag här och kollar rosa bilar med Adnan , rinor ,jasminka och dino Haha! idaag ska jag nog ut en sväng med jasminka om jag orkar haha:P puss puss

<3

Kan inte sluta tänka på dig Loine detta är helt sjukt! man fattar inte hur mycket en person betyder för en innan det verkligen är fösent:/ jag vet att vi inte alltid kom överens och ångrar det nu verkligen.. du var alltid lika rolig och hade din speciella humor, Alla oförglömliga minnen man har med dig! jag kommer ihåg när vi var hos heffan och festade och hans syster kom hem och hon inte ville ha hög musik, så klart så skulle du gå fram och höja musiken hela tiden och hon blev så sur och då tyckte du bara det var roligare så typiskt dig hihi den kvällen var så rolig! Alla saknar verkligen dig snälla vakna upp!<3


Tisdag

Hallå känns som jag nyss vaknat helt seg fyfaan asså vad efterbliven jag känner mig idag, men det brukar jag göra annars med lite gran haha, just nu sitter jag och har svenska gjort färdigt allt så duktig är jag hihi.. Aa juste min tönt kusin tog med sig cam till skolan så jag tog den och tog massa kort på lektionen ahaha en blev jätte lyckad faktist, men nu måste jag börja jobba med en ny upgift Paaain! haha puss

vad tycks?

för att jag Älskar dig!

Du är verkligen mer en bara en bästa vän du är som en syster för mig hjärtat. ångra inte en sekund att jag lärde känna dig Älskling, du är alltid den som ger dom bästa råden, även fast jag inte vill lyssna jag vill göra på mitt eget sätt men jag vet att du bara vill mit bästa och att du inte vill se mig ledsen. Och jag älskar dig för det! du finns alltid nära när jag berhöver dig. Kan verkligen säga allt till dig och även om jag gjort misstag som jag vet att jag har gjort många så är du endå kvar vid mig och det är äkta kärlek! Vet inte vad jag skulle göra utan dig.. Kommer alltid finnas här för dig och skulle göra allt för dig och det hoppas jag att du vet. Vi har alltid lika roligt tsm skrattar åt varandra för alla sjuka saker man gjort. Du är helt Underbar Hjärtat!

Jasminka Jag Älskar Dig<3


                
                       
                 

Måndag!

Heej. Idag har det varit ganska soft var bara sjukt tröt på morgonen, hade verkligen ingen lust att göra nått på lektionen,annars var  skolan okiie dom i min klass har så grymt sjuk humor som e bra för det har jag med ! men nu ska jag ta och vila lite sen ska jag nog ut med pauline och lisa:) var så sjukt länge sen jag och pauline var så det ska bli rolligt hiihii..puss

Update

har typ inte gjort ett skit idaag varit lite på aif med senada ebba och jasse och kollade på match, vi såg världens sötaste hund med som vi lånade av killen som hade den:P han tyckte säkert vi var idioter men det bryde inte vi oss om inte vårat fel att hans hund var söt! nu ska jag snart ut med Amanda puss puss

Så söööt!

paarty

lite bilder från igår!







Söndag

Fyyy säger jag bara vad ont i huvet jag har.. och kulla var ens inte så kul, bussen var ganska roligt endå. Men seriöst kulla var skit tråkigt igentligen kankse var kul första halvtimman sen tröttnade man bara. och sen har jag fult av blåmärken på mina ben och ett på armen TACK! Idaag ska jag bara ligga i min säng orkar inte gå en meter! puss puss

!

så nu drar jag ivääg till Amanda blev lite tidigare en tänkt:P sen blir det paaartyy hela natten hoppas det blir rooligt på kullaberg men har ju dom bästa med mig så det måste nog bli roligt ! få värma upp lite tycker jaag:P

Lördag!

Godmorgon! idaag vaknade jag tidigt har så mycket att göra! ska först fixa mitt rum som tar evigheter! sen ska jag fixa håret sen iväg till Amanda älskling vid 16:00 Då ska vi mysa lite, och sen börja fixa oss till kvällen som man hoppas blir lyckad! Idaag Fyller Anden 18 år med ett STORT GRATTIS TILL HAN!<3

Update

Hallå snaart dags att hoppa i sängen så att Prinsessan kan få sova lite:) ikväll har det inte hänt så mkt var i gvd hos angelica louise var med där, sen drog vi till kim en sväng länge sen man riktigt pratade med han vi var ju trots allt bästa kompisar för nått år sen men saker förendrars ju. Imorn är det ju Kullaberg med hihi kmr bli sjukt kul med mina flickor ! aja godnatt puss puss

Freadg

Hello fredag idag då känns faan inte så:P dagen började ganska skönt tåg det lungt, sen drog jag till skolan och var lite med Amar och jasminka hihi. Nu ska jag nog sova ett tag sen kankse det blir gvd till Angelica får se lite.
pusspuss:)

Nanna nu:)

nu ska jag ta och hoppa i sängs Är helt slut... och fy faan vad naglarna blev bra lätt värt pengarna, var och sa hejdå till bea & Klara innan snart åker ju dom sorligt för mig haha, men nu ska prinsessan få sin sömn:)
puss godnatt<3

:)

så entligen hemma, skolan var faktist inte så jobbig idaag slutade rätt så tidigt. nu ska jag snart ner till faces och förlänga mina naglar! så ska fixa mig lite nu pusspuss!

Torsdag

Sitter i skolan nu Jobbar med Svenska som suger. Sjukt tråkiigt tycker jag haha:P Men imorn är man ju ledig som är skönt! ska säga hejdå till Bea ikväll innan hon åker till Italien:( och klara med om hon hinner ut...
PUSS PUSS


Braa som fan!

Min & Jasminkas låt den är braa!

Update

Hello Har varit trött som fään hela dagen:P orkade inte fixa mig på morgonen heller haha.. så nu har jag bara legat i sängen och typ soviit skönt som fan... men nu ska jag snart dra mig ut med Senada , Bea och Lisa
Puss puss

ÖIS ÄR BÄÄST SÅ ÄR DE:)


Onsdag

Hallå sitter i skolan med Lisa & Karro hahaa jag och karro har nyss fått våra datorer haha så vi är värsta nödarna. vi försöker ladda ner msn fast jävlar vilken tid det tar... Snart så slutar Jasminka och Bea och då ska vi dra till Klädstället Med lisa för hon skulle köpa något fiint Puss puss

Update

Har nyss varit ute med dom Underbaraste! Kul var det länge sen vi alla var. Men på fredag åker Bea & Klara till Italien Baaajs på dom! Men hoppas dom har kul endå hihihihi.. På lördag blir det Kullaberg med mycket rooliiigt. Nu ska jag snart i säng tro jag(A) Och faan asså min mobil är cp!!! fick ett sms innan att mina gratis sms var slut fast jag fyllde på förra veckan kan inte ha skickat så mkt sms? haha Puss puss

Tisdag

Asså fy vad tröt jag är Hela tiden känns det som.. slutade halv 3 idaag sent tycker jag hihihi... Sen fick jag vänta på Jasminka. Och vid Luchen Så dog min mobil :/ men annars har la dagen varit braa.. Ikväll ska alla tjejerna ut länge sen ju! Aja puss puss

RSS 2.0