idag!

Heej heej! Idag vet jag inte alls vad jag ska göra ska nog träffa Bea senare idag då kankse vi gör kladkaka som vi skulle gjort igår men det blev aldrig av. sen blir det barngympa inte så roligt att göra på lovet men sånt som vi måste göra. Sen är det harrys ikväll får se om man orkar dra dit, men tro inte det men får se om jag ändrar mig lite senare..

pusspuss




My world

myskväll med Bea<3

Heej idag har det varit en ganska lugn dag för mig, fick vakna brevid min sötnos alltid lika mysigt. Sen åkte jag hem skulle passa min syster jennifer med Bea. föst så var det bara jag och syrran vi åt och hade jätte mysigt sen så kom Bea då så skulle vi baka men Jennifer skulle ju kolla film föst så hon satte på filmen på tyska för hon visste inte hur man gjorde, så jag och Bea sa att vi skulle byta till svenska fast istället så byte vi till danska och hoppade fram i filmen, vi sa till Jennifer att det är gammal svenska fast hon trodde inte på oss, sen så när vi entligen skulle baka så börjar Jennifer och Bea fjanta och slå på varandra ovanligt. Men sen bakade vi iaf chockladbollar gott gott fast jag och Bea vräkte ju nästan i oss allt innan dom ens var klara men några blev det klara iaf. sen efter vi passat jennifer drog vi ut en stund och träffade Johanna massa snack och skratt som vanligt. Men nu ska jag faktist sova.
pusspuss







My World

Victoria Secret

Nu längtar jag tbx till Usa så jag kan gå till victoria secret! det är alltid lika kul att shoppa och kolla underkläder där och sen så tycker jag dom har finaste underkläderna med. Sen fins det lite kläder man kan köpa där med. Några av dom kändaste modelerna har gått catwalk för victoria secret med som Adriana Lima, Tyra Banks och Heidi klum








SovaSovaSovaSova

Hjälp! Det känns som jag bara sover bort mitt liv direkt när jag kommer hem så somnar jag och sen ligger jag där hela dagen jag kankse träffar en kompis någon timme på kvällen. Men känns som jag bara sover och äter känner mig som en fett katt faktist! Får faktist skärpa till mig känner jag kan ju verkligeninte sova bort mitt liv eller? så nu ska jag faktist försöka att göra saker på dagarna istället faktist besviken på mig själv sova ska man göra på natten!!
PussPuss

                                        
                                                                                      My World


Eva Longoria parker!

Heej Jag vill bara berätta lite om min förebild Eva Longoria Parker. Eva är född 15 mars 1975 i texas. hon är skådespelare och även model. Hon är ju såklart mest känd för hennes roll i desperate houswives där hon spelar Gabriell Solis Älskar hennes roll i serien! sen 7 juli 2007 gifte hon sig med basketboll spelaren Tony Parker Och dom är ett sjukt snyggt par tycker jag. Eva är bäst!




Helgen:)

Denna Helgen har varit hur bra som helst! bara att jag är helt slut nu haha. Började I fredags då Vi var hos bullen och badade tunna det var skönt fast det var sjukt kalt att gå upp och pontus och bullen höl på att skräma upp mig så vågade inte gå upp själv. Sen i lördags drog jag Bea mikkan Och johanna på fest i buseryd. Först fixade vi oss hos mig sen så kom Anton och en och hämtade oss, Mikkan var så rolig hon satt och stirrade ut på väggen hela tiden för hon var livrädd att en älg skulle komma. Först var vi på ett ställe i smålandsstenar på förfest sen drog vi vidare till festen i buseryd kvällen var lyckad iaf tycker jag. sen idag fick jag vara med sötaste Anton så mysig är han. Fast nu är jag helt ensamen snyft.... Men snart ska jag nog träffa Min lilla Bea
pusspuss<3


För att lilla Bea är så sjukt söt på denna Bilden<3

Tyra Banks Show!

Så nu har jag kommit hem från skolan. Så ligger i soffan äter popcorn och kollar på The Tyra Show det är faktist bra! Tyra är ju så bäst och snygg! och man får nästan alltid bra tips! Tyra Show börja 15:05 varje vardag så tycker ni borde se om ni inte redan kollar på det, Ibland är det faktist riktigt bra, och för att vara ärlig så kan det vara hur dåligt som helst med. men nu ska jag fortsätta kolla.
puss puss

Erica Hissar!

Idaag så hissar jag Rosa det gör jag igentligen varje dag för rosa är så snyggt, Sexigt, Sött allt i ett! Rosa är för fiint jag skuller kunna ha allt i rosa kanske inte alla mina kläder med typ som mobil som jag har i rosa och smycken, lälpglans som jag med har i rosa haha jag har nästan allt i rosa redan men vill ha meer rosa saker! man blir glad av rosa!




Söndag!

Heej Idag är det faktist ingen vanlig dag för idag är det Anton födelsedag! Så på morgonen åkte jag och bullen och köpte tårta till han och rosa ljus hiihi jätte fint verkligen hoppas iaf han blev glad är ju inte varje dag man får tårta till frukost. Igår var åkså jätte mysigt. Klara gjorde jätte god mat till mig anton och bullen så duktig var hon. Men nu vet jag faktist inte vad jag ska göra tror jag ska sova lite.
Puss puss


GRATTIS!<3


Pannkakor

Hej jag har bakat pannkakor, dom blev as goda! Så nu sitter vi runt bordet och slänger i oss de som värsta matvraken =) Jag, anton, bea, bullen och klara, fast klara äter inte =) Sen ska vi upp till sporthallen och kolla på handboll, om vi inte missar för mycket. Pusspuss

KLARA ÄR BÄST!

Hemma igen!

Så nu är jag entligen hemma efter en jobbig dag på praktiken. Så nu ska jag sova lite sen blir det städa mitt rum lite. Och sen hoppa in i duschen! sen vid halv sju så kommer bea hem till mig puss på henne! så ska vi mys lite gran sen ska vi iväg till smålansstenar.
pusspuss

Snygging bild asså! Bea,Isak Och jaag!

Godmorgon Fredag!

Godmorgon jag lat som jag är ligger jag fortfarande kvar i min säng. men snart så måste stackars jag gå upp för ska på min praktik jag praktiserar på hotel Åsen det är rätt kul ibland men inte när jag är tröt. så nu ska jag snart hoppa i duschen sätta på mig kläder och vandra iväg...
PussPusss

Erica Hissar!

Jag Hissar Sova för det är jätte skönt och det är faktist bra med och jag vill sova nu!


Godmorgon!

Heej nu har jag kommit till skolan, skoj skoj eller inte haha. vaknade faktist i tid och kom till skolan i tid med stolt Erica idag! Just nu håller jag på att jobba med historia skriver lite om egypten haha, Idag slutar jag halv 2 tror jag. sen ska jag hem och sova skönt! Efter det blir det att umgås med underbara jasminka länge sen tycker jag.
pusspuss

erica&jasminka<3

Tisdag

Fyy vad morgon började dåligt kunde verkligen inte gå upp på morgonen kände mig helt död asså! måste börja sova mera sen kom man ju försent till skolan med... men dagen går ju bara framåt så nu jag jag helt klaart vaken och glad som vanligt för jag är nästan alltid glad! idaag händer det nog inte så mycket. ska plugga lite när jag kommer hem så duktig är jag!
puss puss!!!

Kullaberg








Freedag!

Hello! nyss kommit hem från praktiken det var faktist inte så jobbigt idaag men tro jag börjar bli sjuk fast får hoppas att jag inte blir det. och snart ska jag iväg och köpa lite smink allt är typ slut. Sen vid halv 6 kommer gulliga Klara hem till mig mys mys! Sen får vi se vart kvällen slutar!
puss puss


RSS 2.0