Godmorgon!

heeej! idag har jag bara en önskan att bli frisk kan inte ens njuta av att sova helt äckligt i halsen fy... Men får tacka min Anton för att han tar så bra hand om mig! nu tror jag att jag ska göra frukost vill nog ha pankakor så himla gott.
sen ska vi nog bara ta det lungt idag massa mys of course!
pusspuss

När alla dörrar stängs för dig, öppna din egen.


My world!

Feber

Heeej jag måste rekord att vara sjuk asså är nästan det jämt. haft 38 grader feber i två dagar nu entligen börjat gå ner lite iaf. Idag är det fredag och det betyder att Anton kommer och tar hand om mig kan verkligen behövas saknar min Anton så mycket. men nu ska jag försöka få i mig lite frukost iaf.
pusspuss.

It is inpossible to feel bad and
att the same time have good thoughts


My World!

Tisdagen!

Heej! har inte bloggat på ett tag nu dåligt av mig.. men helgen har varit bra som vanligt så klart så fick jag sova med älskling hela helgen ocg fest blev det lite med. men var hemma igår för kände mig inte alls för frisk. men idag mår jag super igen. men nu ska jag forsätta att arbeta!
Pusspuss


My World!


min Anton!<3

Nu ska jag sova med min Anton världens bästa pojkvän så ni vet!
Godnatt
Pusspuss

http://nelly.com


Den enda du kan ändra på är dig själv.


Det går super!

Nu är jag helt överlycklig! jag har börjat jobba stenhårt i skolan nu entligen fått in i huvet att jag måste klara iv för att komma någonstans, och nu har jag fått g i historia YEES haha snart får jag i samhällkunskap med så är sjukt glad nu!
pusspuss

Stå på dig annars gör någon annan det.

My World!

Ligga kvar eller att orka gå upp?

Heej! nu har jag entligen fått upp mig själv ur sängen och gått till skolan det var lite tveksamt först om man verkligen ville gå upp ur den sköna sängen men nu har jag det! och nu sitter jag och arbetar med samhällskunskap det flyter på och snart är jag klar med det med!
Pusspuss

Tiden och Livet går inte i repris.

Idag är första dagen på resten av mitt liv


My World!


Älskar Dig!




Snabba Cash Idag!


Godmorgon Fredag!

Heeej! Nu är det fredag igen tiden går så himla snabt nästan sjukt, jag vaknade sjukt tidigt för att vara ledig men var tvungen att fråga bea om hon skulle med till växsjö sen som hon skulle! nu ligger jag lite framför tvn och sen blir det frukost sen yoga som verkligen är skönt att göra, efter det blir det hoppa in i duschen städa mitt rum fixa mig och iväg till växsjö jag ska kolla på min tärnkläning igen för ska ju vara tärna på pappas bröllop. sen blir det bio där med anton, bea och alle skoj men nu får jag sätta fart !
Pusspuss


My World!

Bra Låt!

Jason derulo-Watcha say!

Saknar min Anton!

Det är sjukt så mycket man kan sakna någon! Fy vad jag saknar min Anton jätte hemskt att inte ha honom jämte mig när jag sover eller någon att mysa med. men träffar iaf min Älskling imorn vad glad jag kommer bli! Alltid lika kul och träffa han men det är ju bara för han är världens bästa pojkvän och är så glad och stolt över att jag har han!


Världens bästa är du
Älskar dig!


My Wolrd!

Pappa hemma Igen!

Så nu entligen så har jag pappsen hemma igen efter varit på sjukhuset i en vecka , men nu är allt bra med han och han är hemma och lika tjatig som vanligt haha,
Pusspuss
My World!

ett gammalt men fint mejl!

En liten pojke frågade sin mor: Varför gråter du?" "För att jag är kvinna", svarade hon honom.

"Det förstår jag inte" svarade han.

Hans mor gav honom en kram och sa: "och det kommer du heller aldrig att göra."

Senare frågade den lille pojken sin far. "Vad kommer det sig att mor gråter så utan att det finns någon anledning?"

"Alla kvinnor gråter någon gång utan anledning" var allt hans far kunde svara....

Den lille pojken växte upp och blev en man, fortfarande förundrad över varför kvinnan gråter.

Till slut ringde han Gud och då Gud kom till telefonen, frågade mannen: "Gud, varför gråter kvinnan så lätt?"

Gud svarade:

"Då jag skapade kvinnan skulle hon vara någon speciell!

Jag gjorde hennes skuldror starka nog till att bära världens bördor, och ändå mjuka nog till att kunna ge tröst..."

"Jag gav henne inre styrka till att kunna uthärda att föda barn och till att stå emot de avvisningar som många gånger kommer att komma ifrån hennes barn..."

"Jag gav henne en hårdhet som tillåter henne att fortsätta när alla andra ger upp,

och till att passa sin familj även under sjukdom och utmattning utan att beklaga sig....."

"Jag gav henne känslor till att helt osjälviskt älska sina barn, även när hennes barn har sårat henne djupt..."

"Jag gav henne kunskap till att veta att en god äkta man aldrig gör sin hustru illa, men någon gång prövar hennes styrka och hennes beslut om att stå vid hans sida utan att vackla..."

"Och äntligen gav jag henne en tår hon kunde fälla...

Den är hennes exklusivt till att använda när det är behov för det.

"För ser du: Det vackra med en kvinna är inte de kläderna hon har på sig, inte heller den kropp hon har, ej heller hur hon har sitt hår.

En kvinnas skönhet skall ses i hennes ögon, för det är huvuddörren till hennes hjärta - det stället där kärleken bor."


skolan Startat igen!

heej! första dagen var ganska okej men det var ganska jobbigt och stå och vänta på bussen så tidigt när det är minus ute och inte så kul när bussen är sen.. men aja resten av dagen var bra men man blir nog skoltrött lika snabbt igen men ska inte klaga nu ska jag läga mig i soffan och kolla tv!
Pusspuss

My World!

Pannkakor med Bea!

Hallå nu står jag och bea och stecker pankissar utan att tjafsa för det gör vi alltid annars så fort vi är i köket så stolta är vi! sen ska vi kolla desperate houswives kul kul!!
Pusspuss
Snygging bild!

My world!

Update

Nu har jag legat i soffan förlänge och kollat på Desperate Houswives men det är så sjukt bra otroligt svårt att gå ifrpn det , men nu ska jag snart hoppa i duschen och fixa mig mig snabbt och sen mötta Bea sen ska vi la hitta på nått får se vad vi gör.
Pusspuss

Jag och vovven min

My World!

Torsdag

heej! Snart börjar snart skolan igen inte allt för kul, igår var jag hos Bea med klara vi kollade på harry potter och snackade en massa om allt skoj var det iaf! sen gick vi ut i snön hjälp var mycket snö det finns nu, massa fina kort tog vi ju iaf som jag lägger upp sen om jag orkar nu ska jag faktist fortsätta kolla på desperate houswives!
Pusspuss

My World!

söndagen

Hej! Idag vaknade jag jämte älsklingen som vanligt myspysigt! Idag vet jag inte riktigt vad som händer får se lite det nya året har iaf börjat perfekt!
Pusspuss
My World!

RSS 2.0