Oliver och Gänget Bra film!


Härlig Fredag!

Solen sken fint idag och vad varmt det varit haft en underbar dag på jobbet och med älskling!! sen senare på kvällen kom johanna och fidde och då drog vi till mamma och kollade på hockey trevligt med massa små prat och mys! tyvär så förlorade frölunda därför det regnar för att änglarna gråter för frölunda. nu ska jag och älskling kolla film och mysa!

My World!

happy!

Hello!! när jag vaknade idag var jag tröttare en vanligt men en dusch fick mig snabt att bli pigg igen! nu ska jag börja göra mig iordning och sen iväg till praktiken kulkul! sen i eftermiddag kommer min Älskliing happy happy! så det blir mysa med han massor!! Men nu måste jag skynda mig lite!



När du ser tillbaka på ditt liv,
Kommer du att förstå,
att de ögonblick
då du verkligen levt är
då du har uträttat
något av Kärlek.


My World!

Grattis pappa!

Grattis idag fyller pappsen år!

Soligt och underbart!

Heej idag var jag och johanna sjukt duktiga! vi gick enda ner till dalen från skolan för att ta en tidigare buss och vilken powerwalk vi gick bara för att hinna bussen. Nu känns det lite i benen haha. Nu är jag iaf hemma och är jätte glad det är nog värmen som får en på så bra humör. nu ska jag plugga lite!


My wolrd!

hemma en dag till..

Heeej! hemma idag igen sjukt tråkigt var hos doktorn idag idiot säger jag bara han pratade ju inte alls om vad felet var bara massa annan bullshit! ska iaf inte vara hemma hela dagen eftersom jag känner mig bättre och ska till skolan imorn så får jag ta hand om mina barn på barngympan idag skojigt!!!
men nu ska jag läsa lite matte sen fixa mig så jag ser fullt frisk ut när jag går ut..



Man genomgår inte framtiden. Man gör den.

My World!

sjuk för ofta..

Börjar fundera om det seriöst är nått fel på mitt emunförsvar verkar ju nästan som det.. hoppades på att det skulle bli bättre eftersom jag nästan slutat röka röker inte alls mycket mer så nu behöver jag aldrig vara sjuk mer haha okej ne så kankse det inte riktigt är men kommer ju absolut inte vara sjuk ofta längre, efter denna gången då.


My World!

Love♥

To love is a Duty..

To be Loved is a Success..

To be with someone you Love

is a Achievement..

To be with someone who

Loves you is Life..”

My World!


believe in yourself!



My World!

soliga måndag!

Godmorgon sol och godmorgon måndag! har märkt att solen börjar komma fram allt mer nuförtiden underbart tycker jag! mycket härligare att gå upp ur sängen nu, nu sitter jag iaf i skolan kom i tid idag också helt underbart! nu ska jag göra nått viktigt på lektionen med.


Lycklig är den, som icke sörjer över vad han saknar, men som gläder sig över vad han har.

My World!

Super helg

Hello! har haft en underbar helg med Anton bara massa myspys, sen har vi varit på Bio med och såg greenzone den var faktist bra! men efter helgen kommer alltid veckan inte speciellt kul att gå upp så tidigt imorn... Men nu ska jag faktist äta popcorn och kolla film!


En del människor är lyckliga för att de är vackra, andra är vackra för att de är lyckliga
My World!

Syster Fyller 7!!♥♥

Idag fyller Jennifer Brandel 7år, hon tror att det är jätte gammalt men hon kommer ju föralltid att vara min lilla bebis. Fick gå upp grymt tidigt för att sjunga och väka henne men nu är jag uppe och vill bara sova en liten stund till!
Idag kommer också Anton som ska bli jätte mysigt, Jennifer kommer också bli glad när han kommer på hennes födelsedag vi har ju några presenter vi ska ge henne med. men nu ska jag göra i ordning mig.




Att ramla är inte det värsta, utan att ligga kvar där du har ramlat.


My World!



Att göra!

Hej nu är jag fruktanvärt lat som vanligt fy på mig!! har ett antal saker att göra.

1.Äta
2. Städa rummet
3. Sola solarium
4.duscha


det är nästan inget men haha tycker att städa sitt rum är så jobbigt speciellt när det är väldigt stökigt för det är mitt rum just nu men slut på klagandet och dags att sättafart!


My World!




drömmer om värme & sol!

Okej jag längtar tbx till värmen sjukt mycket verkligen jag kankse inte ska klaga för var nyss utomlands med världensbästa. men orkar inte detta värdret snö, is, slask fyy!! ska absolut inte bo i ett kalt land senare nej blir allt för trött, och blir mycket gladare och viligare att göra saker när jag får iaf lite ljus och värme!



Bild från barbados!

No problem is solved by denying its existence!

My World!


torsdagen!

heej! Idag var det inte roligt att gå upp var väl lite trött och kalt var det med på morgonen. fast nu är det bättre!! vet inte rikitgt vad jag ska göra idag, tror att jag ska plugga lite matte iaf. sen är det premiär för criminalminds ikväll så himla bra och i tisdags var det ju desperate houswives enu bättre!
Pusspuss

Att resa är att leva.
My World!

Hemma Igen!

Heeej nu har jag och älskling kommit hem efter underbara veckor i Usa och Barbados, längtar så grymt mycket tbx. vi hade så kul! i barbados var vi ute med en party båt och snorklade vi såg skölpador och skepvrak hur spännade som helst, Vi var ju först i Usa florida sersota hos en kompis där vi bara hade trevligt. Sen efter barbados åkte vi tbx till Usa florida Orlando och var på Disney World Och Uneversal Studios verkligen en upplevelse och väldigt kul!
men nu är vi hemma i tråkiga snön.


lite bilder från Serasota








Lite Bilder från Barbados














Bilder från Orlando,Disneyworld och unerversal studios






finns mer men vill inte lägga ut alla

RSS 2.0