mina topp 5 Finaste tjej kändisar!

1. Eva longoria parker får såklart min första plats!



2. får Jennifer Aniston alltid lik gullig och rolig


3. Får Megan Fox för gillar hennes ögon.


4. får Sara Jessica Parker för hon är så sjukt fin på hennes sätt.


5. och tillsist sjukt snygga Alyssa Milano!


blåa ögon nu!!


Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift!




// My World!

Pluggande vecka!

Heej! Nu är det ny vecka igen och ser redan nu att den kommer bestå av en himla massa plugg har 3 inläningar på onsdag och ett prov på det så hinner bara plugga innan onsdag men inte så farligt. Idag åkte pappa iväg till Usa igen så har skrivet en lista till han vad han ska köpa till mig Hihi. snart åker ju man snart dit ju bara några veckor kvar nu längtar.

Tala om för mig och jag glömmer, Vissa mig och jag minns, gör mig delaktig och jag förstår.

// My World!


11 September

Kan ni tänka er att för 9år sedan hände det nått jätte hemskt i USA teror ataken mot wolrdtrade center pentagonen, och det trejde planet som inte nåde sitt mål som var vita huset, felra tusen tusen mäniskor dog och en idag sörjer deras familjer tänk att nått sånt fruktansvärt ens har hänt och att det redan gått 9 år tiden går allt för snabt och folk glömmer allt för snabt tycker jag.


Tisdag

hello nu sitter jag på min sista lektion som är media där jag håller på att skriva en artikel det går väl sådär.. väntar bara tills vi slutar nu så jag kan komma hem till min kladkaka och glass Mumms!!! sen ska jag plugga efter det blir det stallet och rida wiihoo.

// My World!

skoldartor igen då!

ojoj vilka snygga datorer vi fick var kankse värt att gå om ettan haha ne kankse inte men dom var faktist jätte fina! längtar tills vi slutar vill hem och äta är jätte hungrig!! sen ska jag plugga hela dagen och kolla på sex and the city.

 

// My World!


vad jag längtar!

Snart åker jag och Anton till Usa florida keywest längtar nått så fruktansvärt mycket! det var så länge sen jag var där vill bara ligga vid vår pool och se hemingways katter springa runt på vår trägård ja vi bor faktist granne med förfatren ernst hemingways hus fast han är ju död. Vi kommer ha så kul det är fantasy festival när vi åker dit och halloween kan det bli mycket bättre en så eller? jag vet att det kommer bli en toppen resa för har ju världens bästa Anton med mig!



// My World

har ingen röst kvar alls

heej kan verkligen inte prata alls idag har nog aldrig varit så här hess låter som en liten muss om inte värre, men Älsklingen är hos mig iaf mysigt vi somnade jätte tidigt igår behövdes, idag har jag hunnit med att baka kladdkaka mumms men kan inte prata så mycket och jag som älskar att prata!!! vet inte riktigt vad vi ska göra idag får se lite.

//My World!

börjar bli frisk!

hihiihihihihi nu blir jag glad för min feber är borta fyy vad skönt ha legat hemma för länge nu. men det blir skola imorn ganska kul faktist måste ta igen det jag har missat så jag inte kommer efter är ju inte så bra att börja så men tror det går jätte bra, idag ska jag iväg till mamma och sova där.


// My World!

RSS 2.0