Jag Har Världens Bästa Pojkvän!♥♥


kallt och tröt uusch!

ussch vad kallt kunde inte ens stanna och kolla på hela matchen och såklart blev det ingen mjukglass heller konstigt att vädret bara kan ändras så snabt, men nu har jag duschat varmt och ska hoppa i säng och kolla lite tv sen somnar jag väl godnatt!

Besegrad är den som tappar modet. Vinnaren är den som vill fortsätta kämpa

My World!

heej bloggen var ett tag sen;)

hallå! nu är jag tbx vet att ni har saknat mig! Idag ska jag kolla på när mina flickor spelar fotboll hoppas det går bra för dom nudå. först ska jag iaf städa mitt rum sen till församlings hemmet där jag ska mötta klara sen drar vi vidare till AIF och kollar match hoppas jag får en mjukglass med!:D

Vackra Helg!

Heej! i fredags åkte jag och Anton till göterborg så himla vackert väder ohh vad härligt!! i lördags kollade vi på göterborgsvarvet kul och mysigt fast väldigt varmt fick en mjukglass mycket gott, sen fick jag nya skor jätte nöjd efter vi kollat på det åt vi lunch sen gick vi på bio med mammsen robin hood den var faktist riktigt bra! när vi kom hem träffade vi tone och elise alltid kul! efter det gick vi  hem då hade mamma köpt donkan mat muums! Idag gick vi in till stan och Anton köpte solbriller till mig och han blev jätte glad! nu är jag hemma igen och ska nog snart hoppa i säng!


My World!

läskigt:O


En underbar vän!

Igår var jag med min vän Bea vad roligt det var vi var ute i det varma vädret och pratade hur länge som helst skönt att ha en sån vän man kan prata med vi pratade verkligen om allt, och åt mjukglass mumms! Bea är en av mina bästavänner om inte den alra bästa som jag är väldigt glad och stolt över att få ha henne som det.

Ta vara på ditt liv du vet aldrig vad som händer sen!

My World!

Tisdagen!

Heeej snart slutar jag skolan för dagen skönt! efter det ska jag och mammsen köpa lite kläder till mig hihi men det är jag väl allt värd eller vad tycker ni. sen ska jag äta massa är sjukt hungrig men det är ju inte så ovanligt haha. hoppas det blir några fina kläder iaf!


My World!

Fotboll sen mjukglass!

heej!!! ska snart iväg med Johanna och kolla på när Aif spelar trevligt. Klara var elak och inte orkade hänga med vad kan man säga mer en latis haha, får hoppas på att aif vinner vill inte se några sura miner från johanna och Bea, men efter vi varit där blir det mjukglass det duger väl haha.

Glädje är som ett ljus. Tänder du det för andra, faller skenet tillbaka på dig själv.

My World!


lördagen/Söndag

Heej! min Lördag va super bra faktist! dagen började md våffler med älskliing! sen hjälpte vi fidde och johanna och städa lokalen efter fredagen, Efter det drog vi fyra till jönsköping jätte kul vi åt godmat jag åt en cearsar sallad älskar det hihi sen super god efterätt! sen gick vi på bio super bra film the bounty hunter skrattade så jag fick ont i magen rikiigt bra film! sen kom vi hem rätt sent så jag och älskling kollade lite på tv tills vi somnade. Söndagen hände det inte så mycket vi tog det mest lungt sen åkte han hem blev lite ensamt, men helgen var super!



My World!

grattis till johanna!!♥♥♥

Heej!! igår firade vi vår fina vän johanna, på hennes 17 års dag hon trodde vi bara skulle vara hemma hos ebba hela kvällen men nej nej efter vi tjejer haft det underbart hos ebba med massa skoj så skulle vi ju då hem till mig som vi sa till johanna men det var inte helt sant heller för när vi började gå och kommit en bit, fick hon sätta ögonbindel på sig sen gick vi in i en lokal där alla hennes vänner var snacka om en överaskning!!! men ikväll ska jag ,Anton, Johanna och fidde äta god middag munms. GRATTIS JOHANNA!










kvällens roligaste bild!



My World!









































































är inte vädret vackert!?

heej! och ne så klart är inte vädret vackret skit väder bara massa regn och lokarna i håret börjar komma fram. skolan var kort idag jag och johanna fick springa till bussen missade den nästan men vi kom med helt blöta haha.
nu ska jag sätta igång att packa lite sen drar jag iväg till älskling mysigt, sen kommer vi till mig imorn eller fredag får se lite, nu ska jag hoppa in i duschen!..


Ta vara på ditt liv, för nu är det din stund på jorden.

My World!

Happy happy!

Heeej!! idag är jag superduper glad! fick G i matte idag yeeah!! haha skoladagen har gått ganska snabbt och nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma med pizza till mig hihi sen blir det iväg till stalet och rida kul ska nog hoppa idag och övningköra till stalet med men är ju expert nu haha. sen ikväll blir det även desperate houswives världens bästa serie!!!








My World!

När du når det innersta i livet ska du finna skönhet i allt.


måndag!

hej! måndag idag och skolveckan är nästan slut kan man tänka sig så skönt!! har matte prov imorn bea hjälpte mig i skolan idag vi var jätte duktiga och pluggade mycket men det blir att plugga och plugga hemma med idag jobbigt men helt klart värt det!! nu ska jag städa klart mitt rum först ska se om jag hinner med så mycket mer


My World!

söndag igen

Heej! i helgen var jag hos älsklingen mysigt men vädret var ju inte sån höjdare brukar säga att det syns på mitt hår när det är dåligt väder det blir direkt lockigt haha. annars har helgen varit rätt bra! i fredags var vi bara hemma och kollade film skönt! sen i lördags drack vi lite med trevligt folk. och idag låg vi bara och kollade på tv hur trött som helst. kort vecka nu ju lediga torsdag och fredag är sjukt glad för det haha tänk vilken lång helg!! nu ska jag iaf hoppa in i duschen sen sova!



För att komma till källan, måste man simma mot strömmen.


My World!

Torsdag

Hej! har inte bloggat mycket denna vecka heller inte bra haha men inte hänt så mycket heller. Igår var jag och johanna ute och joggade haha vad duktiga vi är, Idag har jag inte gjort så mycket var och kollade på kattungar och bestämmde mig för den jag skulle ha och ska ge bort den i present men till vem är nu hemligt för tillfälet. superduper söt är den kattungen. Senare ska jag ta en mjukglass med johanna och några till gött!

Kolla så söt den är!


Mitt skratt är mitt svärd och min glädje min sköld.


My World!



gårdagens outfit!


helgen i göteborg!

Heej! har varit en fantastisk bra helg! i fredags var vi och kollade på kortesken som charlmes håller i väldigt kul sen var vi och åt middag. I lördags blev det shopping alltid lika kul tycker jag hahha efter det så var vi hemma lite och åt skalldjur till middag mumms! resten av helgen var helt underbar söndagen var jag och hjärtat ute och gick vid havet super fint verkligen man kan verkligen känna vår känslan! älskar att vara vid havet! nu är jag hemma igen iaf och har klarat av måndagen snart helg igen!


Livet är något som händer medan man är upptagen med något annat.


My World!

RSS 2.0