kändis bloggare i krig?

hahaha hur kul och patetiskt är det inte att Amir gaybloggaren och Kissie bråkar i sina bloggar! tror faktist dom bara gör det för att få läsarnas uppmärksamhet måste ju hände nått ibland men dom får ju jätte många läsare när dom gör så här så dom lyckas ju nu kommer det ryktas jätte mycket om att Amir knarkar och denna bilden på kissie kommer flygga runt på internet;)
http://www.kissies.se/ Vs http://gaybloggen.com/



kan jag bli frisk?

nu får det gå över tycker jag men det blir ju bara värre det är inte kul! när jag hostar eller öpnar munnen knäks min käke tror den har gått sönder den gör jätte ont vet tyvär inte hur den har blivet så, har inte kunnat äta riktigt bra på 3 dagar heller så åt riktig mat första gången idag så får se om det blir skola imorn ska verkligen försöka men ser inte så ut. Nu väntar jag På min farmor som ska komma med nån medicin som är jätte bra mot halsen. sen somnar nog jag som jag gör nu 10 gånger per dag inte kul att vara sjuk....

host host och återigen host!

heej nu märker min kropp att kylan och vintern är på ingång och säger ifrån dirket med en stark förkylning och feber har nog fattat att min kropp inte klarar av vintren förra året var jag nästan sjuk hela tiden men ska jag minsann inte vara detta året ska börja äta vitaminer har slutat röka och sant inte en endaste till sån äcklig sak.  ska bli en friskare människa för tänker inte sitta inne med feber hela tiden!






//My World!

Ceasar

Saknar min lilla ceasar som jag köpte som present till min fröken innan sommaren.



hungrig

Efter en lång skoldag är jag hur hungrig som helst! eller är hungrig hela tiden nu mera undra vad det kan bero på?? vet inte vad jag ska äta vill ha taco bell!!! men finns inte i sverige så det kan jag ju glömma nu iaf. får väl laga nått innan ja dör av svält! sen ska jag tillbringa min dag av att pluga har faktist längtat hihihi och sen kolla massvis med sex and the city!


// My World!


Ericaleahbrandel


emo klass

hej började skolan idag ettan igen inte så kul men aja, när jag och hanna och angelica såg vår klass ville iaf jag bara gå hem vilka emosar! men ska bara fokusera på skolan det är det som får mig att vara kvar är att jag vill klara av det blir nog bättre imorgon!

//My World!

Göteborg

Snart kommer mamma och hämtar mig sen blir det lite tid i göteborg med mammsen ska ha lite tjejtid med henne. sen kommer jag tbx på torsdag kväll eller fredag morgon för klipper mig klockan 12 men det ska inte bli kort bara lite i topparna så får hoppas att det blir bra skriver mer när jag kommer hem!

söta syster!

//My World!

!

Visst är det underbart när jag och Anton flyger till Usa den 28 ocktober har vi varit tillsamans i ett år!


Love


....



Everybody tells me that it's so hard to make it
it's so hard to break it.
theres no way to fake it.
everybody tells me that it`s wrong what I'm feeling
I shouldn't believe in the dreams that I dreamin.
I hear it everyday
I hear it all the time!
I'm never gonna amount too much
but they're never gonna change my mind,oh
tell me
tell me
tell me
Somthing I don't know
Somthing i don't know
tell me
tell me
tell me
Somthing I don't know
Somthing I don't know
how many inches in a mile
what it takes to make you smile
getcha ya not to treat me like a child

hej!

oj har inte skrivet ett inlägg på flera år känns det som men har haft en ganska upptagen sommar bilder från sommaren och så kommer upp nån annan dag! vill bara säga att jag är happy! för den 28 ocktober åker jag och Anton till USA igen hello home here  i come again!!!



My World!

RSS 2.0