Wonderfull!♥♥

Snaart Åker jag och älsklingen inte alls långt kvar nu och jag längtar nått så grymt vill bara komma harifrån NU NU NU!!
och imorn kommer Älsklingen till mig för vi åker i ju på torsdag så han sover över, sen upp vid 4 på torsdag får se hur det går det får älskligen hjälpa mig med. och han lovade faktist hjälpa mig packa det sista med får se om han orkar göra det. Men härligt ska det bli iaf.
Pusspuss

Fiin Fotomodell♥



Det som gör livet så värdefullt är att det aldrig kommer tillbaka.


My World!


Morningmorning!

Godmorgon ligger fortfarande kvar i sägen helt slut är jag vill bara sommna om igen och flygga tillbacka till drömmarnas värld. men nej får man inte för måste faktist gå till skolan så nu ska jag sätta fart!
pusspuss


Ta ett steg och ett steg till

My world!

Packar nu !!

Heej!! nu håller jag på och packar det går super bra faktist hittar jätte mycket snygga sommarkläder som jag glömt att jag haft haha.. men måste passa mig så jag inte tar med för mycket som vanligt vill ju kankse ha något därifrån med men nu ska jag fortsätta.
Pusspuss


När du når det innersta i livet ska du finna skönhet i allt.

My World!

hiss & Diss







Bästavän♥♥


Att våga är bästa sättet att lyckas



My World!

Så sjukt ont i huvudet!!!

heej! nu ligger jag hemme i soffan och bara dör av huvudvärk gör verkligen ont varje gång jag ställer mig upp riktigt hemskt har faktist haft lite ont hela dagen fast blev väre framåt kvällen. Innan idag hade jag och Bea barngympa jätte roligt att träffa alla barn igen och roligt med nya små ansikten med som börjat, jag hade hand om upvärmning som jag oftast får göra men det är roligt ibland när man är på humör idag var det väl sådär för hade ju ont i huvudet annars var det kul, sen efter kom Klara så alla vi gick ut en sväng vi skulle igentligen kollat på handboll sen fast dom fick gå själva hade för ont så gick hem och och nu ligger jag här och funderar på att sova!!
pusspuss

Feel the fear and do it anyway


My World!

Goddimorgon!

hejhej sov hos mammsen inatt mys. Imorse vaknade jag itid och fick gå till skolan bara för mamma började tidigare en mig nu är jag entligen i skolan var nästan omögligt att gå till skolan högar av snö överallt! Idag börjar barngympan igen med Bea roligt att träffa alla små söta barnen igen, sen hittar jag och Bea väl på nått sen som vanligt!
Pusspuss

Att våga är bästa sättet att lyckas.

My world!

Eva Longoria parker!


Snart får jag och älsklingen varmt!

Heej! Snart åker jag älsklingen och min familj till usa härligt att få lite varme kommer bli super kul verkligen! först åker vi till usa sen barbados där min pappa ska gifta sig sen till usa igen då vi ska gå på Disney World väldigt kul längtar super mycket. och nästa torsdag åker vi helt underbart verkligen behöver varme och massa sol!!!

Never fear shadows. They simply mean there's
a light shining somewhere nearby.

My World!

RSS 2.0