göterborg imorn:)

heej vilken härliig dag det varit hjälpt bea och hennes lag lite att städa eller hjälpt mest kollat på haha sen kollade jag lite på hennes tränning i det fina vädret och vet ni tror att myggorna har kommit fram!! imorn åker iaf jag och älsklingen in till göttet blir bara där på kvällen ska inte sova hos mammsen denna gången men hos pappa han har ett hus utanför så där ska vi vara:) blir inte så mycket bloggande däremot men blir det sen när jag kommer hem igen. ska packa lite nu!

Människans ansikten känner man igen i ljuset. Människans karaktär i mörkret.

My World!

Kvällen!

Heeej! ooh vilken träningsvärk jag har!!! hade rikigt workout på ridningen igår känns i hela kroppen haha. nu sitter jag och väntar på mat hungrig som bara den magen skriker!! haha annars är allt väldigt bra avslutiningen på bargympan gick galant!

Lite bilder från barngympan!



Heej!

Oj då inte bloggat på ett tag kankse beror på lathet hehe.. men nu är jag igång igen har haft en rikitgt bra vecka hittills var på cirkus med älsklig och mamma i måndags rikigt kul haha man blir aldrig för gammal. sen igår var jag i stallet kul sen idag ska vi ha avslutning på barngympan får vi se hur det går!

My World!

Hos bea!!

Heej! vaknade tidigt idag med älskling för han skulle gå trajet så fixade frukost till han, han fick pankakor snäll jag är!! sen duschade jag och fixade till mig lite sen började jag min långa färd mot bea haha kankse inte så värst långt men låter mer intressant så. nu sitter vi på hennes rum och hon håller på att fixa sig lite sen ska vi ut i trägården i det fina solskenet och ta lite kort!!


haha hittade en rolig bild på mig haha


My World!

Happy!

heej! sitter hemma och har städat lite nu duktig! snart kommer Anton hit mysigt, sen ska jag träffa johanna mitt i natten för att säga hejdå och lycka till för hon börjar sin resa till malmö klockan ett inatt då hon ska sjuga på idol stolt över henne att hon vågar ställa upp!


My World!

6 Månader!♥♥♥♥

 

6 Månader med dig nu älskling! tiden bara flyger iväg när man är lycklig
är så himla lycklig att jag har dig du är världens bästa verkligen!
ÄLSKAR DIG!!!



♥♥

I love you so deeply,
I love you so much,
I love the sound of your voice
And the way that we touch.
I love your warm smile
And your kind, thoughtful way,
The joy that you bring
To my life every day.
I love you today
As I have from the start,
And I'll love you forever
With all of my heart.



Outfit for today!


Ny Klippt!

Syns jätte mycket;)

....

Heej har verkligen inte orkat blogga denna vecka har varit så sjuk så jag bara kan gå och begrava mig själv känns det som, nej nu överdriver jag kankse men har spytt och usch inte kunnat äta nått sen i söndags typ så har blivet lite mager usch på det med. men nu mår jag iaf bättre men stannar hemma idag med så jag är helt säker att jag är frisk!



My World!

söndag igen..

heej! helgen har faktist varit bra!  var på dop idag med älskling sen kom vi hem och åt kyckling sallad och kollade på film men nu har han åkt hem:( skola imorn iaf inte världens roligaste men men. ska försöka göra mitt sista matte prov denna vecka sen har jag klarart det hihhii. men nu ska jag hoppa i duschen!!


Besegrad är den som tappar modet. Vinnaren är den som vill fortsätta kämpa.

My World!


Outfit for today!


morgon.

Godmorgon! grått idag synd... annars blir det nog en super dag igår var dagen och kvällen bra iaf! fick mysa med mi älsklig och fick äta grillat mumms.. sen efter det kom johanna och fidde och hämtade oss så kollade vi på lite film, Alla ville hem efter ett tag för vi blev trötta fast inte johanna för hon tyckte det var för tidigt även om hon med var lite sömning haha. men nu ska jag göra frucost!

My World!
















Iväg!!

Godmorgon!! idag skiner solen igen skönt skönt! och strax ska jag gå iväg till praktiken kul faktist så är det kul där haha. sen efter det kommer älskling till mig har saknat min Anton alltid mysigt att träffa honom! men nu måste jag iväg så jag inte kommer försent.




My World!

Outfit for today!


Hej!

Heej! duktig jag var i skolan idag kom i tid på morgonen som jag alltid gör nuförtiden så tummen upp för det! efter skolan fick pappa hämta mig för igår när jag övingkörde glömde jag mina nycklar i mammas bil och hon åkte ju till göterborg haha bra gjort. men snäll som hon var skickade hon dom till mig i posten igår så fick dom idag. nu gör jag inte så mycket ska gå en liten kvälls promenix men Bea efter hon tränat.

Glädje är värdefullt som guld. Men guld är inte lika värdefullt som glädje.

My World!

Ut och gå i det vackra vädret!

hallå! nu är jag hemkommen från skolan skoldagen var ganska kort idag skönt! har ätit lite och så. Snart ska jag, Johanna och Bea ut och gå i den underbara solen, kände att man verkligen behöver det vi ska gå rätt långt men det är skönt att gå med sina underbara vänner!


Kärleken ser inte med ögonen utan med själen.


My World!

skolan har börjat!

Heeej nu sitter jag i skolan och vill bara hem och sova sen ligga på altanen i solen! nu sitter jag och försöker få ett matte prov som jag ska öva på! föresten fick jag g på mitt första prov så nu har jag bara ett kvar sen matten avklarad!  Efter skolan ska jag nog övningköra lite sen träffa bea!

såhär snygg kan jag vara ibland imponerande va;)

MyWorld!

vilket väder!

Söndag idag då! yiipie eller inte det betyder ju att lovet är slut och det är skola imorn... iaf vaknade upp med älskliingen vi hade jätte mysigt åt pannkaor till frokost och bara myste! ikväll ska jag nog träffa johanna lite och hoppas på att få träffa bea om hon inte kommer hem försent. nu ska jag nog sätta mig i solen det sista innan den försvinner och det blir mörkt haha.

My World!

Morgon och våffler!

Godmorgon! underbar morgon idag solen bara skiner!!! ja jag älskar sol har känt mig som ett björn som går i ide hela vintern kände mig bara trött men nu är jag pigg igen!. Älskling är hos mig nu med och jag håller på att göra våffler till frukost måste ju skämma bort han lite grann tycker jag men nu måste jag fortsätta!



My World!

Solen skiner och erica mår bäst!

Heej! idag vaknade jag hos älskliing och var helt emsamen för han jobbade. så efter jag ätit frukost och duschat så gick jag en lång promenix med hans så underbart fina vovsingar! efter det så fixade jag till mig lite och gick en till promenix var ju tvungen när vädret är såhär vackert! efter det satt jag och vovsingarna ute i trägården i nån timme sen kom älskliing hem och gjorde oss sällskap i den underbara solen! sen åt vi lunch och nu är vi hos mig och väntar på att pauline och roffe så ska komma så ska vi äta middag med dom två!



Att verkligen älska någon, börjar inte förrän man ser och älskar individen sådan som den är.

My World!

Iväg till barngympan nu!


Outfit for today!


Goddi morning!

Godmorgon vackra dag! Det är fortfarande morgon enligt mig hihii och har faktist gjort lite saker har bakat duktiga mig! sen har jag inte gjort så mycket ska börja packa lite saker för ska hem till Älsklingen ikväll! men innan det ska jag träffa johanna och vi ska till barngympan fy vad kul verkligen roligt att bea påminde oss haha. så nu får jag och johanna ha hand om barngympan men blir någ super bra!!

Tisdagen!

Hello! idag gick jag upp tidigt eller tidigt kankse det inte var men vid 10 ringde klockan för jag skulle ta en morgon promenad med pauline! fast hon var hos tandläkaren längre en väntat så det blev lite senare, Mycket pratade vi iaf hon hade massvis med roliga saker att berätta!
btw nu tycker jag Bea ska komma hem från fjälen saknar henne massor! och hon fyllde 17 i söndags med så GRATTIS!!!

RSS 2.0