Rösta på mina Snygga Skor!

Min designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min sko här!

Min designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min sko här!


Tisdag!

Heej natten gick sådär när jag sov ensmam det lätt som det bankade där nere hela tiden läskigt.
idag tror jag att jag ska ta det ganska lungt. igår var Ida och Bea här mysigt. men har lite saker att göra idag måste städa här hemma fast det är ganska rent endå, och vattna alla blommer och tvätta kläder så bäst att sätta igång.


My World!

läskigt

jag vill att Anton ska komma nu för jag klarar inte av att vara helt ensam på nätterna längre hur läskigt som helst hör massa konstiga ljud hela tiden låter som det är någon därnere men förhåpningsvis är det inte det tänker inte kolla haha jag är fjantig men är fegis när det gäller mörker och sånt. bara en natt till efter denna  sen kommer finaste Anton längtar!!



My World!

Hemma Nu!!


hmm vad mer ska jag ha med mig?


Är inte alls klar med såhär ser det ut nu.


Måste ju självklart ha med mig lite av mina produkter och annat.


och lite smink och saker inte alls mycket av det men viktigast är plattång
min nivea läppsyl och nagellack!



My World!

lite roligt



Godmorgon!

Heeej är fortfarande sjukt trött även om jag sovit rätt så länge, har presis ätit lunch och måste ta tag i min packning nu för imorn går flyget mot spanien gött! längtar så sjukt på att få känna havet mot min kropp igen älskar att bada i havet. aja skriver senare måste sätta igång.


What matters most is how you see yourself.

My World!

har jag slutat sminka mig helt eller?

Nu är det så här att jag använder nästan aldrig smink längre konstigt tycker ni kankse men har inte använt smink på hur länge som helst nu förutom fest och sånt sätter jag ju på mig lite men inte överdrivet längre tycker det ser mer fräsht ut när man inte kletar på sig en massa på ansiktet, jag kommer ihåg när jag var översminkad ussch säger jag bara man börjar ju undra om folk döljer nått när man går sådära? På vissa blir det ju en schock när man ser dom utan smink en helt annan person nästan, aja jag tycker iaf att man inte ska använda så mycket smink och speciellt inte nu på sommaren ser det mycket frächare ut om man går utan och på fest kankse bara ha lite puder maskara och läpglans.

här är jag utan smink men det är ju dom flesta bilderna på mig nu ;P


My World!


Bea Tog min Glass!?

Heej! ska snart iväg och träffa min söta vän Bea var ett litet tag sen saknat henne faktist!! blir säkert massa prat och sånt och förhåppningsvis en glass älskar blåbärsglass dena sommaren haha,  men nu ska jag fixa lite innan jag träffar glasstjuven!


// My World!


Spanien snart med älskling!

Heej! snart åker jag och Anton till Spanien väldigt snart faktiskt på torsdag morgon så håller på att bestämma lite vad jag ska ha med mig måste verkligen planera vad jag ska ha med mig annars blir det bara för mycket kläder.. längtar till tusen ska bli så gött att komma iväg!!



// My World!

RSS 2.0