Vilken härlig dag!!

ojoj Vilket underbart väder har legat ute hela dagen!! gick ut imorse och gjorde krans med Amanda Älsklingens syster sen åkte vi och köpte blommer så imorn ska jag sätta på dom, nu har jag presis duschat och gjort mig lite iordning funderar på att gå ut lite till i solen så himla skönt!


My World!

vilken dag

Heej! har entilgen fått ta det lungt idag vilken stirig dag det varit! jobbat med ida 9-15 fy vad jobbig det var idag var så trött så nästan somnade sen åkte jag hem och inte en lugn sekund där heller blev bara att hoppa in i ducshen och sen packa mina saker sen iväg till älsklingen och nu somnar jag nästan är så himla trött haha.

My World!

Snart kommer den!!!

Ohh snart snart längtar så fruktansvärt mycket!!



Update

Hello varit i göterborg från onsdags till söndag med Älsklingen väldigt mysigt vi gjorde faktist ganska mycket körde bått för första gången i år mys! sen gjorde vi jordgubbs tårta med mamma väldigt gott! sen har vi varit på stan och hos pappa vi har ju stuga lite utanför göterborg med hur mysigt och vackert som helst där väldigt bra helg! men nu är jag ju hemma igen och jag och Ida har börjat jobba idag väldigt kul faktist och vilken fart vi har när vi jobbar blir nästan klart för snabt haha,  men nu ska jag faktist äta lite!



My World!

Nu är jag tbx!!

Heej har inte skrivet på hur länge som helst inte alls bra!! sommaren är väl sådär börjar bli fint väder som gör mig väldigt lycklig!! har nyss fyllt år med happy fick en resa till spanien av pappa så jag och älsklingen åker ner till hans stuga den 8 juli:)) sen fick jag en sjukt bra plattång av Älskling och den är rosa hihihi. snart åker jag och älsklingen till götet så dags att börja packa!!


Breathe. Let go. And remind yourself that this very moment is the only one you know you have for sure.”

My World!


RSS 2.0