kvällen

heeej! Ikväll har jag anton bea och Palm kollat på film med en massa popcorn. Och Imorn ska vi 4 åka iväg till Göterborg och stanna där ett par dag ska bli roligt, men nu ska jag kolla film med älsklingen
pusspuss


My World!

merry christmas!!


Sex And The City 2

Äntligen! asså den verkar ju så sjukt bra och det kommer den vara med! den 28 maj längtar!!

2 månader♥♥

Jag älskar dig du är sjukt bäst!!
För att jag har världens bästa pojkvän

Anton VirtanenErica Brandel
09/1023

Dagen före doparedagen!

Heej Idag har jag haft mycket för mig både fixat allt hemma och varit med älsklingen han har fåt sina julklappar av mig och mammsen. nu ska jag iaf sova jul imorn ju mysigt!
Pusspuss



My World
!

JUL STÄDAR!

Hallå nu har jag fullt up med att jul städa! mitt rum ska bli hur fint som helst nu med massa jul saker. och nästan alla packet inslagna nu kan inte bli mycket bättre en så!
Pusspuss

My World!

Snögubbar

Hade roligt igår med tjejerna när vi åkte pulka här kommer lite bilder!

senada,Ida,Nermnina,Rebecca

Jag&Bea

Alla vi:)

Bea och Jag

Jag!


My world!

Lov nu!

Hallå! nu är det lov entligen och igår var det tomte jag och bea hade så fina rosa tomteluvor så:) ikväll ska jag bea och knarre åka pulka så kommer nog lite bilder sen om vi orkar ta kort.
pusspuss



My world
!

Fryser!

Heej! Fy vad kalt det är ute seriöst var inte alls kul att vänta på bussen frös som bara den skolan är ju inte så varm heller igentligen men men. Idag ska jag iaf till älsklingen vad jag längtat!!
Pusspuss



My World!




Plugg -.-

Hallå! skolan har varit rätt så okej idag dagen var kort iaf men Nu är jag hemma och ska plugga matte hela dagen känns det som har nämligen prov imorn skoj!
pusspuss






My Wolrd!

sova nu:)

Hallå! idag har jag faktist varit glad Erica för det mesta men inte alls ovanligt att jag är glad när jag har underbara vänner och världens bästa pojkvän!  träffat Senada idag med kul faktist, sen kom Bea med hon kunde knapt prata för att hon har sjungit hela dagen hon var ju med i lucia lilla duktiga Bea, men nu ska jag nog ta och sova godnatt!
Pusspuss!

syster!<3



My world!

Feeest!

Hallå! nu sitter jag hos Anton och väntar på att Bea ska komma så vi kan fixa klart oss sen blir det Feerra!
Puss ha det gött!
My World!

Barnvakt idag!

Hallå! idag ska jag sitta barnvakt åt Anton och syran rolig fredag! men man får göra det bästa av det eller vad säger ni!
Pusspuss
My World!

Idag börjar min helg!

Hallå! kom i tid idag! asså är jag duktig eller vad så stolt haha men tycker jag har rätt att vara det! Sen efter skolan ska jag hem och fortsätta städa på mitt rum sen ska jga kolla på när min syster har luciatåg sen ska till min efterlängtade älskling mysigt! men måste bara lägga till en sak varför ska vissa tro sig och snacka skit om folk på sina bloggar seriöst sjukt pinsamt det är bara min åsikt men aja ha det gött!
Pusspuss



My World!


♥♥♥♥♥♥

Jag Älskar Dig !!



sova

Nu ska jag ta och sova så jag inte kommer försent till skolan imorn, och imorn träffar jag min älskliing med wiiie!
Puss GodNatt!

My World!

Ikväll=)

Hallå! nu ska jag städa som snabast får forsätta imorn, För nu tjatar Bea att jag ska komma till sporthallen och sen ska jag träffa Senada länge sen tycker jag. men nu måste jag skynda !
Pusspuss


My World!

Godmorgon!

Heej idag hade jag ingen lust att gå till skolan när jag vaknade var verkligen helt slut, men duktig som jag alltid är så gick jag såklart till skolan fast kom lite försent tyvär men det är ju inte ovanligt alls.
Pusspuss


My World!

Min Anton Är Bäst

Asså måste bara skryta om att jag har världens bästa pojkvän och är så happy för det! finns ingen annan som är bättre kille en han seriöst han är så sjukt bra! Älskar han så sjukt mycket får alltid världens leende när jag tänker på honom, ne nu vill jag inte skriva mera saknar bara min Anton ennu mera då vill ha han hos mig hela tiden!!!


My world!

runaway bride!

Hallå nu sitter jag och kollar på en klasiker hur bra som helst!


2 1/2 men

Heej nu sitter jag och Bea hos mig och kollar på 2 1/2 men mycket trevligt. men blir mindre trevligt när jag får följa henne hem i det kalla vädret.
Pusspuss


My World

Måndagen!

Heej dagen började grymt jobbigt seriöst var uppe hela natten för att jag hostade hålit på såhär i 3 veckor nu så idag gick jag till docktorn där dom sa att jag hade luftrörsktar vet inte ens vad det är men aja fick iaf hostmedicin och pencelin tycker inte om pencilin så nu blir det inget festande denna helgen heller men gör inte så mycket har ju min Anton som tar hand om mig. men duktig som jag var gick jag till skolan endå tänker inte vara hemma mera.
Pusspuss


My world!

Bio!

Heeej igår var jag, älskling bea och palm på bio i Jönköping hur kul som helst! och bion var sjukt bra New Moon! Asså ett måste att se verkligen! Efter bion åt vi på DONKAN favo place för mig och Bea. Sen när vi kom till Gislaved igen så spelade vi tenis mitt i natten Palm var min och Beas tränare sjukt kul skrattade så jag fick ont verkligen, Anton var mest trött så han kollade bara på mest av tiden tyvär. Men kvällen var super bra!
Pusspuss



My world!

Skynda!

Hallå! Nu måste jag skynda så jag hinner till skolan, har lite sovmorgon idag rätt skönt. Fast börjar blir sjuk igen inte så trevligt så dricker te nu, men tänker iaf inte vara hemma mera! aja nu måste jag sätta fart att fixa mig!
Pusspuss

Mumms!!

Heej nu känner jag mig lite tjock har faktist bakat chockladbollar eller skulle gjort fast åt nästan upp hela degen så blev nästan inga kvar, men det är ju så gott så kunde faktist inte hålla mig muuummms säger jag bara!!
pusspuss

My World!

Rosa tomteluva!

Heeej idag ska jag och Bea köpa biljet till tomte för man kan ju bara köpa förköp biljeter! Klädsen ska vara vit lite ledsamt tyckte vi men vi ska iaf hitta rosa tomteluvar det är ett måste!!!
Pusspuss



Snyggt eller hur fast ska ha en annan vit klänning!


My wolrd!

1 December

Godmorgon!!! idag öpnade jag första luckan i min kalender så fick min chocklad bit mumss. igentligenn måste jag gå upp fast så otroligt skönt att ligga kvar i sängen.. men nu måste jag upp så jag hinner till skolan.
pusspuss

My world

RSS 2.0